Знаете ли, че колкото повече пазарувате при нас, толкова повече бонус точки трупате? Бонус точките могат да бъдат използвани, за да намалите цената на своите покупки. Ето как:

Важно! Бонус точки се получават при всяка покупка на обща стойност над 50 лв.

За всеки похарчен лев в Дюкян Меломан получавате една бонус точка. 20 бонус точки струват 1 лев. Можете да използвате натрупаните бонус точки за плащане при следващите си покупки.

Това означава, че Дюкян Меломан Ви връща 5% от цената на закупените от Вас стоки! Но има и още – Вие ще получите 50 точки при регистрацията си в сайта и още 50 точки допълнително за първата си поръчка! Желаете да направите по-голяма покупка? Заповядайте подарък още 100 точки, ако похарчите 250 лв или още 300 точки, ако похарчите 500 лв!

Важно! За да може да използвате бонус точки, пазарувайте като регистриран потребител

Регистрацията на профил в Дюкян Меломан Ви носи две предимства – може да трупате и използвате бонус точки, а освен това може и да следите статуса на поръчките си онлайн.

Колко точки сте натрупали може да проверите във Вашия профил – секция “Бонус точки”. Пак там можете да превърнете всички или само част от бонус точките във ваучер за пазаруване, който да използвате при следващата си покупка или да подарите на приятел!

Важно! За да използвате бонус точките си, е нужно да имате натрупани поне 200 точки.

За да използвате бонус точките си, не е нужно дори предварително да ги превръщате във ваучер – просто въведете желаното количество точки при приключване на поръчката, точно под сумата на покупката Ви!

Важно! Бонус точките може да се използват не по-късно от 6 месеца след последната Ви покупка.

Бонус точките се трупат при приключване на поръчката, може да се ползват за отстъпка при следваща поръчка най-рано на следващия ден и имат “срок на годност” 180 дни. За да запазите натрупаните бонус точки, направете в рамките на 180 дни нова покупка, която да Ви донесе още бонус точки!

Важно! Бонус точките може да се ползват за всичко, което се продава в Дюкян Меломан – включително и за продукти, които са намалени или в промоция!

За да пазарувате изгодно, не пропускайте нашите оферти и намаления! За да научавате първи за това какво ново има в Дюкян Меломан, запишете се за новини по ел. поща!

Дюкян Меломан
Уведомяваме ви, че използваме бисквитки, за да подсладим пребиваването ви на нашия сайт. Не злоупотребяваме със захарта.