Sofia Jazz Days: безплатни джаз концерти в сърцето на София, 8 и 17 юли 2022, Кино Кабана от 20:30 ч

Sofia Jazz Days е цикъл безплатни концерти, част от „Лятната програма на Столична община“. Концертите ще се състоят в сърцето на града – сцената на Кино Кабана, в градинката на НДК. В програмата на Sofia Jazz Days ще се представят нови джаз групи и проекти, с оригинален поглед към импровизираната, акустична музика. Музикантите ще представят на софийската публика своята нова музика в интимна атмосфера, за която ще допринесат интересните сценографски решения, театрално осветление и безкомпромисен звук, в сътрудничество със Саунд Майнд.

А3СК @ Sofia Jazz Days
А3СК ще свирят на Sofia Jazz Days на 8 юли в Кино Кабана

Първият концерт от Sofia Jazz Days 2022 ще представи един необикновен музикален експеримент, в който участват Владислав Мичев – бас тромпет, Димитър Льолев – алт саксофон, Димитър Благоев – китара, Евден Димитров – бас и Васил Вутев – барабани. Като претопява индивидуалния стил на всеки един от музикантите, групата дава възможност на слушателя да се впусне в пътешествие отвъд хоризонта на очакванията. Композициите са авторски и представят характерния стил на A3ck.

Присъединете се към събитието във Фейсбук и поканете приятели!

Sofia Jazz Days: безплатни джаз концерти в сърцето на София, 8 и 17 юли 2022
Noise Linguistix ще свирят в Кино Кабана на 17 юли от 20:30 ч.

Вторият концерт от Sofia Jazz Days ще представи Noise Linguistix – една музикална инициатива на басиста Михаил Иванов, в сътрудничество с китариста Александър Логозаров. За концерта на Sofia Jazz Days към дуото ще се присъединят специалните гости Росен Захариев (тромпет) и Христо Йоцов (барабани).

Присъединете се към събитието във Фейсбук и поканете приятели!

Концертите се осъществяват с подкрепата на „Столична община – Лятна програма“.

Вижте селекция от джаз албуми в нашия магазин:

Дюкян Меломан
Уведомяваме ви, че използваме бисквитки, за да подсладим пребиваването ви на нашия сайт. Не злоупотребяваме със захарта.