Заповядайте този път в неделя!

През юни базарът ще се проведе в неделя, 18 юни, по изключение заради филмовия фестивал “In The Palace“, който се провежда в Дома на киното до събота.

Вече почти година, всяка трета събота от месеца в Дома на киното – там, където е Дюкян Меломан B Side и един от най-добрите софийски барове, Cush.Bar – се провежда винил базар, на който може да намерите стотици винилови съкровища! За любителите и колекционерите на плочи втора употреба това е едно специално събитие, превърнало се в традиция!

Месечният винил базар в Дома на киното ще се проведе на 18-и юни, неделя
Гостоприемната територия на Cush.Bar и Дома на киното приютява стотици винилови съкровища, които търсят своя нов дом!

Събитието започва в 11 ч. и продължава до 18 ч., и през това време посетителите на винил базара може да съчетаят любовта си към музиката с любовта към киното – Домът на киното е най-доброто кино в София, с разнообразна и качествена програма, в която редовно присъстват музикални филми! И за доброто ни настроение през цялото време допринася Cush барът, с невероятна селекция от освежаващи напитки.

Месечният винил базар в Дома на киното ще се проведе на 18-и юни, неделя
Дюкян Меломан B Side по време на базара

Дюкян Меломан B Side предлага елитна селекция от повече от 1000 заглавия на нови грамофонни плочи от всички жанрове, както и най-богатата колекция от класическа музика втора ръка – над 800 плочи и комплекти в изключително добро състояние, само западни издания!

Дюкян Меломан
Уведомяваме ви, че използваме бисквитки, за да подсладим пребиваването ви на нашия сайт. Не злоупотребяваме със захарта.