През 2024 Дюкян Меломан празнува 30 години! Започваме с намаление на повече от 1000 заглавия през април!

Дюкян Меломан

Дюкян Меломан е най-старият музикален магазин в София – продаваме музика от 1994 г. На 1 април 1999 отворихме врати на на адрес ул. 6-ти септември 7а в София (при градинката Кристал). Вече четвърт век най-старият магазин за музика в София посреща клиентите си на този адрес, всеки ден без неделя от 10 до 20… [прочетете още]

Нова доставка аудиофилски плочи и SACD

Audiophile Labels Аудиофилски издателства

(28 март 2024) Разгледайте новото зареждане с над 100 заглавия от Analogue Productions, Mobile Fideliety Sound Lab, Venus Records и Speakers Corner Records. За първи път на българския пазар се предлагат най-качествените версии на едни от най-популярните албуми в джаза и рокмузиката:

Hipgnosis – студиото, което промени представата за корица на рок-албум

hipgnosis

Сторм Торгерсън и Обри „По“ Пауъл са творческите гении зад Hipgnosis, емблематичното студио за дизайн, създало едни от най-разпознаваемите обложки на албуми за всички времена. На 27 февруари в Дома на киното (София, ул. Екзарх Йосиф 37) може да гледате филма „Студиото, което рисува музика“ в програмата на Master of Art Film Festival Между 1967… [прочетете още]

Комплекти и специални издания

Buena Vista Social Club 25th

Една от най-предпочитаните възможности за подарък е някое специално издание или комплект с прекрасна опаковка. Разгледайте възможностите в Дюкян Меломан – десетки налични издания, които ще донесат радост и топлина с прекрасната музика във всеки дом!

Дюкян Меломан
Уведомяваме ви, че използваме бисквитки, за да подсладим пребиваването ви на нашия сайт. Не злоупотребяваме със захарта.