Грамофони, усилватели и колони с европейско качество, скандинавски дизайн и изненадващо ниски цени

В Дюкян Меломан се стремим да осигурим оптималната техническа среда, за да се насладите максимално на топлината, детайла и динамиката на музиката от грамофонна плоча. Затова към вече предлаганите от нас марки прибавихме и датската Argon Audio, с малко, но качествено портфолио от грамофони, усилвател и пасивни или активни колони.

Argon Audio предлагат само три модела грамофони, в трите ценови категории – бюджетен, среден и скъп. Бюджетният Argon TT е на практика най-евтиният грамофон на пазара с балансирано рамо, с който може да стартирате слушането на плочи, без да се притеснявате. Разбира се, бюджетната доза AT3600L ще ви даде базово представяне, но добрата новина е, че винаги може да надградите например с една AT-VM95E, а защо не и нещо по-скъпо? Важното е, че може да стартирате с наистина добре изглеждащ ремъчен ръчен грамофон с балансирано рамо на цена под 500 лв, което е на практика единственото подобно предложение на пазара – при това в няколко атрактивни цветови решения!

Argon Audio TT

Argon TT-3 e среден клас грамофон с доза Ortofon OM5E и класическа конфигурация – без фонокоректор. За да го ползвате, трябва да го включите в усилвател с фоно-вход. За щастие, както интегрираният усилвател Argon SA1, така и активните тонколони от серията Fenris или Forte имат фоно-вход!

Argon Audio TT-3

Argon TT-4 е висок среден клас грамофон с масивно тяло и диск, карбоново рамо, доза Ortofon 2MRed. Предлага се в черно и бяло, както и в две разновидности с фурнир от истинско дърво. С вграден фонокоректор, този грамофон се включва в линейния вход на всеки усилвател или активни колони.

Argon Audio TT-4

Browse всички продукти на марката Argon Audio тук!

Дюкян Меломан
We use cookies to sweeten your experience on our website. We don't overuse sugar.