Дюкян Меломан е най-старият музикален магазин в София,

съществува от 1994 година и сега се намира на адрес (извън Интернет, на твърда земя) ул. 6-ти септември 7а. Може да ни посетите или да ни се обадите по телефона – 089 560 27 82 – от 10,00 до 20,00 ч. всеки ден без неделя.

В Дюкян Меломан може да намерите внимателно подбрани най-добрите заглавия и издания на

грамофонни плочи (LP) и компакт-дискове (CD)

близо десет хиляди налични заглавия, нови и втора употреба.

Чрез нашия уебсайт, както и в нашия магазин, можете да поръчате всичко, което се предлага на световния музикален пазар – компакт-дискове, SACD, винил или DVD/Blu-Ray по

каталог от близо милион заглавия,

от всички звукозаписни компании. Информацията се обновява ежедневно, като много от новите издания влизат в каталога няколко седмици преди премиерата, така че да можете да ги имате по същото време с феновете в Европа. Как се работи с нашия сайт, както и условията за поръчка и доставка, можете да прочетете тук.

Дюкян Меломан разпространява в България изданията на повече от 20 независими компании, сред които са най-добрите лейбъли за джаз, world и съвременна поп музика, като ACT, ECM, Mack Avenue, Stockfisch, World Circuit, Wagram. Изданията на тези компании при нас са дори по-евтини, отколкото в Европа. Избрани албуми на тези компании поддържаме постоянно в наличност.

В Дюкян Меломан ще намерите и богат избор от аудиофилски грамофонни плочи, от Acoustic Sounds, Pure Pleasure и Speakers Corner,

В Дюкян Меломан има налични повече от 10 модела

грамофони на Argon Audio, Audio-Technica и Pro-Ject .

Ако имате нужда от нов грамофон, при нас ще получите безплатна консултация и най-ниска цена!

В Дюкян Меломан може да си направите

грамофонна плоча по поръчка

на уникалната ни немска машина за запис на грамофонни плочи!

Ние сме специалисти в предлагането на най-доброто от джаз, етно и некомерсиалната поп музика. Ако различната музика е Вашата музика, Дюкян Меломан е Вашият музикален магазин. В нашия дюкян (офлайн) можете да споделите музикалните си предпочитания с продавача и да намерите хора със сродни вкусове, да продадете своите стари дискове или плочи, да слушате музика колкото Ви се иска, стига да имате свободно време. Наслаждавайте се на музиката, останалото е наша работа!

Данни за фирмата:
Дюкян Меломан ЕООД
рег. № BG131029887
рег. на адрес: София 1784, ж.к. “Младост 1” бл. 67 ап 8
Офис и магазин на адрес: София 1000, ул. 6-ти септември 7а
тел/факс +359 89 560 2782 (пон-съб 10:00 – 20:00 ч.)

Музикален магазин Дюкян Меломан
Дюкян Меломан