Всеки уикенд от 25 септември на Женския пазар ще има Weekенд Паzar – избрани напитки, стрийт фууд, фермерски продукти, книги, цветя, дрехи, и разбира се грамофонни плочи от нас! Запознайте се и с някои от участниците:

Пивоварна Kazan Artizan. Ако обичате вкуса на занаятчийската бира ви съветваме да не пропускате нито уикенд на “Женски Пазар”, където ще ги намерите с поп-ъп точка на WEEKEНД ПAZAR. Произвеждана в много малки количества, с вложено истинско занаятчийско майсторство, бирата се разпространява само локално, което гарантира, че е винаги прясна.

Книжките, картините, картите с ангелчета за сън и всяка идея на Издателство Рибка са задължителна част от детската стая. Часове наред можем да се любуваме на кориците и красивите илюстрации и всяко заглавие ни привлича, защото ни припомня, че животът е красив, загадъчен и добър.

Магазин Ocha – Home of Green Tea е абсолютно топ мястото, където може да сте сигурни, че държите в ръцете си автентичен и качествен зелен чай, внесен директно от Япония и да научите много за начина му на консумация, история и здравословни ползи.На WEEKEНД ПАZAR ще може да си купите и опитате уникалните Сенча, Матча и Гьокуро – три вида японски зелен чай и още аксесоари от водещи фабрики за порцелан и керамика – Арита и Токонаме.

КупиИзкуство.бг са онлайн платформа, създадена по време на първата вълна на коронавируса, с идеята да промотира българското съвременно изкуство, да подпомага българските творци и да накара по-широк кръг от хора да купуват и оценяват авторските творби. При тях всеки уикенд ще може да се запознаете с прекрасни български художници и съвременни артисти и с тяхното творчество.

mastercard Tastebox

Mastercard TasteBox by Andrè & DiVino e място за дегустации и кулинарни експерименти, водени от шеф Андре Токев и с експертизата на DiVino във вино културата.

Свежите цветя в дома не само разкрасяват стаите и оправят настроението, но и подобряват качеството на живот. И ние твърдо подкрепяме тази теза.Ето защо всеки уикенд ще ви представим специална селекция рязан цвят, билки и саксийни растения от български производители и вносители. Правилно подреденият цветен пазар е едно добро начало, за да научите повече кои цветя как се отглеждат, как се комбинират в хубав букет, как се поддържат и още много малки детайли, които ще превърнат пазаруването на цветя в любим ежеседмичен навик.

L’Instant Catering ще си имат къщичка всеки уикенд на “Женски пазар” и няма думи, с които да опишем колко ще ви е вкусно. Очаквайте стрийт меню от чудно топящ се раклет, през вкусни охлюви от Франция, жабешки бутчета, сезонни ястия и още изкушения, които само шеф Антоан Верест може да приготви.

Най-често разглеждани: